Dalit

Onion Badji

2009. szeptember 16. 21:20 - Dalit

 

1 nagy hagyma szálasra vágva
1 ek ajwain *
1 ek romai kömény*
2 ek friss koriander felaprítva (opcionális)
1 ek chilipor
1-2 zöld chili (opcionális)*
¼ csésze csicseriborsó-liszt *
kevés víz
olaj a sütéshez
 
Keverjük össze az összes hozzávalót az olaj kivételével, a vizet óvatosan adagolva. Amikor a massza állaga nagyjából a fánktésztára hasonlít (nem kemény, de nem is csepeg), forrósítsuk fel az olajat, és olajos kanállal adagolva süssük barnára.
 
Bármilyen chutneyval, vagy paradicsomszósszal jó.
 
 
Hát ez valami fantasztikus, nekünk másnapra is jutott.
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dalit.blog.hu/api/trackback/id/tr871386853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása