Na, ez a név most nagyon előkelő, és jó bonyolult lett, pedig csak egy maradékfelhasználó recept az IR-es * lányommal együtt megfőzve. Az igazat megvallva, főleg ő fözte, és az eredmény frenetikus.
Volt 3 db karalábé, egy szál póráhagyma, egy mascarpone a hűtőben. Vettünk hozzá még két kanál vajat, és némi fűszert, csombort, szerecsendiót, fehérborsot.
1. A karalábét megpucoltuk, kockára vágtuk. A póréhágymát vékonyra szeleteltük. Egy fazékban vajat hevítettünk, beledobtuk a karalábét, póréhagymát, és hagytuk párolódni. Ráöntöttünk 3 dl zöldség alaplét. Mikor megfőtt, botturmixszal pürésítettük. A mascarponét egy tojássárgával lazítottuk, majd a levessel összefőztük.
Közben egy kanál vajjal egy tojással és pár kanál teljeskiőrlésű tönkölyliszttel vajgaluskát készítettem, és a levesbe szagatva megfőztem.
IR. Inzulinrezisztencia, amit egy speciális és szigorú diétával lehet remekül karbantartani. NO finomliszt, no finomcukor, de meghatározott időnként meghatározott mennyiségű és típusú szénhidrát bevitele kötelező.