Dalit

Anyai büszkeség

2007. szeptember 16. 19:56 - Dalit

Most vagyok igazán büszke Anya és blogíró.
Tegnap este felszaladt a lányom, hogy elvigyen egy kis borban elrakott körtét.
Ma az én blogom első receptjét csinálja meg, a kacsamellet vörösboros körtével.
Amire már csak azért is büszke vagyok, mert ő az általam ismert legjobb szakácsnő.
El is végzett fél évet a szakácssuliban, de aztán sajnos időhiányban abbahagyta, meg saját bevallása szerint nem tanult semmi újat. Ez mondjuk, valószinűleg a magyar gasztronómiaoktatásról is mond valamit.
2 komment
Címkék: locsifecsi

A bejegyzés trackback címe:

https://dalit.blog.hu/api/trackback/id/tr35167184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nori 2007.09.17. 12:01:15

Hogy sikerult a vacsora,a kacsa?

Szeretnek tanacsot kerni, hova jarta lanyod fozosuliba? Mar nem tudok hol erdeklodni pedig sehogy sem talalok fozotanfolyamot Csongrad megyeben,pedig nagyon szeretenek valamit elvegezni..nem sok koze van az eredeti szakmamnak a fozeshez:-)
Koszi!

Dalit · http://dalit.blog.hu/ 2007.09.17. 14:36:23

Szia, a lányom a Taverna OKJ-s vendéglátóipari szakiskolába járt, de Pesten. Nem tudom, vidéken hol lehet. De az biztos, hogy általában OKJ-s képzés, 3 délutánt elvesz, és elég sok szakmai gyakorlatot kell hozzá felmutatni.