A lányomtól kaptam a receptet, aki állítólag Stahlnál olvasta.
Én speciel nem találtam meg.
Amitől egészen kitűnő lett, hogy friss fűszernövénnyel készült.
Amikor vágtam a friss rozmaringot és kakukkfűvet, valami egészen mennyei illat lengte be a konyhát.
Citromos csirkecomb
4 db csirkecomb2 citrom
1-2 ek friss rozmaring
1-2 ek friss kakukkfű
só
bors
2 ek olívaolaj
2 ek olaj
4 krumpli
A csirkecombokat kettévágtam, megszórtam sóval, borssal, bőven a kakukkfúvel és rozmaringgal. Meglocsoltam az egyik citrom levével, a másik citromot nyolc részre vágtam.
Kiolajozott tepsibe tettem a combokat, mellé a citromgerezdeket.
Mellészórtam 4 kockára vágott krumplit, amit elötte rozmaringos, kakukkfűves olívaolajva meghempergettem.
170 fokon 1 óráig sűlt.
Nagyon jó, illatos, pikáns sült lett a végeredmény.
Mellé még az újra megsűtött dagasztásnélküli kenyér volt, ami most tökéletes lett.
Azt hiszem, ha naponta sütnék, nagyon nagy hátsót tudnék még én is növeszteni.