Dalit

Mártogatós

2007. október 08. 09:31 - Dalit

25 éves érettségi találkozóra voltam hivatalos. Elég furcsa érzés. Különösen, mert én már harmadikban otthagytam ezt a sulit, és nem láttam az osztálytársaimat 26 éve.
A meghívóban az szerepelt, vigyünk valami rágcsát. Hát én nem vagyok sütögetős, meg gondoltam 15 lány biztosan süt eleget, úgyhogy inkább kitaláltam, hogy a sós sütikhez készítek egy kis mártogatós, amihez a biztonság kedvéért viszek darabolt zöldséget is.
Két kenceficét készítettem. Az egyik a guamacole, amit már sokan megörökítettek, pl. Chilli & Vanilia, dibbuk, Kicsi vú, vagy pedig kedvenc Nigella Lawsonom.
A másik pedig egy nagyon nagyon egyszerű juhtúrós.

Juhtúrós mártogatós

25 dkg juhtúró
1 tejföl
1 csokor újhagyma
snidling

A zöldeket apróra vágom, és az egészet összekeverem. Vigyázz, kész, rajt, és már kész is.
Vágtam hozzá piros, sárga, zöld kaliforniai paprikát, karalábét, uborkát. Szárzellert is tettem volna hozzá, ha nem tűnt volna el az összes lelőhelyemről.
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dalit.blog.hu/api/trackback/id/tr97189803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dalit · http://dalit.blog.hu/ 2007.10.08. 21:09:52

Én is néztem, és mosolyogtam:)
süti beállítások módosítása