Folytatás II.
Akkor jöjjön a folytatás.
Először is a többek által kért sörös pác.
Na, azért az az igazság, hogy ezt többször szoktam csinálni, de pont most nem egészen ugyanúgy csináltam.
Sörös fokhagymás pác, vagy öntet, vagy amit akartok
Általában annyit teszek, - szerintem ezt is egy gasztroblogban olvastam, ha valaki tudja, hol, akkor jelezze nekem, kérem, - hogy kevés sörbe belenyomok egy csomó, értsd mondjuk egy fél fej fokhagymát, és ezt kenem sütés közben a sült csirkére. Szerintem valami elképesztő dolog lesz belőle.
De most a grillezéshez nem egészen ez történt.
Ez a két hét a balzsamecetek, és fűszerolajok jegyében telt.
Sörös balzsamecetes fokhagymás pác
Most a sörös balzsamecetbe nyomtam sok sok fokhagymát, és azzal kentem be a csirkemelleket. Persze ezen kivül még ment rá só, bors.
Érdemes kipróbálni.