- 2 csirkemell négy szeletre vágva
- 1 doboz mirelit leveles spenót
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 natúr sajtkrém
- 4 krumplival
- 2 hagyma
- só
- bors
- szerecsendió
A krumplit és a hagymát vékony szeletekre vágom. Egy tepsit kibélelek sütőpapírra, a krumplit négy halomba rakom a tepsibe, és rászórom a hagymát. Sózom, borsozom, és olívaolajjal meglocsolom. A 220 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütöm.
Közben egy serpenyőben olajon a megsózott, borsozott csirkemelleket elősütöm. Félrerakom egy tányérra. A visszamaradt olajban a fokhagymát kicsit megkapatom, majd hozzáadom, és megpárolom a spenótot. Mikor a spenót kicsit meghűlt, összekeverem a sajttal, szerecsendiót adok hozzá, szükség esetén sózom.
A megsült krumplihalmok tetejére ráteszem a csirkemellet, majd mindegyikre rákanalazom a spenótos sajtot.
Visszarakom a sütőbe, és kb. 15 perc alatt készre sütöm.
Goodfood recept